(function() {var wf = document.createElement('script');wf.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/webfont/1/webfont.js';wf.type='text/javascript';wf.async='true';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(wf, s);})();

Wie Ben ik?

Hallo ik ben Peter. Een jongeman, die zich al een lange tijd interesseert op 

het gebied van: afvallen, voeding en sporten.

Ik merkte dat steeds meer mensen informatie over afslanken wilden hebben. Daarom heb ik deze site opgezet, om hier mijn kennis met anderen te delen.

Ik schrijf op deze site blogs. Hiermee hoop ik mensen verder te helpen met afvallen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Wat is het doel van deze site?

Het antwoord op deze vraag is makkelijk.

Ten eerste houd ik ervan om mensen te helpen met de kennis die ik heb op het gebied van voeding, sporten en afvallen. Veel mensen zijn al goed op weg en kunnen met informatie van deze site hun doel behalen. Dat vind ik belangrijk.

De tweede reden is, dat ik vaak artikelen voorbij zie komen op internet die niet kloppen. Ik wil wel de goede informatie geven. Zo houd ik mijn kennis niet voor mijzelf en hoop ik dat ik er mensen mee kan helpen.

En tot slot houd ik van projecten. Deze site is voor mij een ideaal project. Ik kan hierin mijn ervaringen delen en daarover blogs schrijven. Dat is intussen ook mijn hobby geworden.


contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je jouw eigen ervaring met mij delen?

Stuur mij dan een berichtje! afvallenprobleemloos@gmail.com